Selecteer een pagina

Ik mag het eindelijk met jullie delen. Namelijk dat ik een ‘secret project’ had waar ik mee bezig was de afgelopen tijd. Jullie weten waarschijnlijk allemaal dat Claire nét een kers vers boek met de naam ‘FASHION’ heeft uitgebracht met daarin allemaal toffe haak/brei/borduur projecten. Op de één of andere manier had ik nog nooit een kledingstuk voor mijzelf ‘gehaakt’. In mijn hoofd zat toch altijd de gedachte dat breisels meestal mooier uitpakken als kledingstuk (ik weet nu dat dat een suffe gedachte was). Hoe tof is het dan ook dat ik van Claire alvast één van de patronen op mezelf mocht uittesten!!! Ik koos voor het vest met de naam ‘Easy peasy’ in de kleur Vintage pink (005). En zoals de naam al aan geeft is het echt appeltje eitje. Vorige week tijdens de Fair van byClaire bij Echtstudio (waar ik een handje mocht helpen) droeg ik het vest voor het eerst. En vol trots! Ik heb daar zoveel complimenten mogen krijgen, zelfs al tijdens mijn treinreis er naartoe…

Het boek byClaire FASHION is inmiddels te bestellen.

Het toffe label is van MEZZ11 (op Instagram)

Pin It on Pinterest

Share This