Selecteer een pagina

Afgelopen zaterdag was het FEEST! Wellicht dat je bij het bekijken van de foto’s in deze blog al iets herkenbaars ziet? In ieder geval lekker veel kleur. Dat is ook gelijk één van de redenen dat ik bij het zien van een foto op Instagram gelijk weet als het van Annemarie van Studio Hip en Stip is. Zaterdag was de lancering van haar boek ‘Haken met studio Hip en Stip’, met voorafgaand een feest voor andere (haak)bloggers, creatieve mensen die ze kent van Instagram en haar vriendinnen. Nou dit feest zal ik niet snel vergeten. Ze had het tot in het kleinste detail zo goed geregeld. Zo was Wolplein in stijl aangekleed was er fantastisch lekker eten en ons persoonlijk voorstellen (waar zij ons van kent ) was ook echt wel heel bijzonder. Voor iedereen stond er een Sunjellies tas klaar met daarin allemaal verwennerij waaronder haar favoriete garen om de feestvlaggen te maken die je kunt vinden in haar boek. En wat denk je? Daar is werkelijk niemand aan toe gekomen;-)

Nee, Annemarie weet hoe je een feestje viert en zorgde met haar warmte en hartelijkheid dat we het heel fijn hadden met elkaar. Ik gloei nog wel even na. Eenmaal thuis heb ik het boek uitgebreid bekeken en begon het lastige kiezen. Uiteindelijk is het eerste project de ‘wandhanger’ geworden en kijk eens… Hoe tof is deze!!!

Het boek van Annemarie kun je bestellen op haar website ‘Studio Hip en Stip’ en ik geloof dat ze deze ook nog eens super feestelijk voor je inpakt met een klein cadeautje. Dat is toch fantastisch.

Pin It on Pinterest

Share This