Selecteer een pagina

Vandaag een mooi garen merk én 2 van mijn dochters in de spotlight. Als je het mij vraagt een TOP combinatie! Mijn beide meiden dragen een zachte en vooral warme sjaal/col gemaakt van het merk Lang Yarns. Ik mocht onlangs niet 1 maar 2 gezellige haakfeestjes bijwonen waar we bij beide met dit merk aan de slag gingen. Ik haakte tijdens het Haken en Plukken feest de Big Bobble Col met de ‘Mila Color’ die Jaqueline speciaal ontworpen had voor deze gelegenheid. Heel erg tof geworden en ik zie er zeker nog eentje (voor mezelf) voor me in een zachte naturel kleur die je dan minstens 3 keer om kan slaan. Iets later tijdens het bloggers feestje bij de Rits in maakte ik kennis met de ‘LANGetantesetjesjaal’ (en ja! Ik schrijf het goed) die Liset voor ons had bedacht. Ik koos voor lekkere felle kleurtjes en gaandeweg ontstond het idee dat dit wel erg gaaf zou staan bij de te gekke panterprint jas van mijn dochter Mila. En zie hier… 2 blije meiden. Hieronder nog wat handige weetjes voor als je ook graag aan de slag wilt met deze fijne ontwerpen én garen.

Lang Yarns Mila Color in de kleur 9670052. Het patroon van de Big Bobble Col is van Jaqueline en te vinden in een gastblog bij Lisanne van Draad en praat.

Lang Yarns Merino+ in de kleur 1520185 én Lang Yarns Viva in de kleur 9410061. Het patroon is bedacht door Liset en kun je hier vinden. Ze heeft er inmiddels ook een lekkere warme muts bij ontworpen. Hoe fijn is dat!

Pin It on Pinterest

Share This