Selecteer een pagina

Hallo dan! Ik sla op de blog voor het gemak ‘bijna’ het eerste kwartaal van het jaar maar even over. Niet geheel zonder reden maar daar zal ik niet al teveel over uitweiden, tenslotte vertel ik toch veel liever vooral over de leuke ‘haak’zaken & projecten die me bezighouden en laat ik de mooie kanten zien van mijn dagelijkse bezigheden. Zo moet het ook zijn! Met de lente in het vizier en de energie die daarmee elke dag toeneemt ben ik weer met fijne haakwerkjes bezig. De mini’s worden uiteindelijk maxi’s, maar het mag wat langzamer allemaal. En eigenlijk bevalt mij dat heel erg goed. Voorlopig vervolg ik deze werkwijze. Intens, met volle aandacht en beleving laat ik de meest prachtige draadjes hun werk doen en maak mooie kunstwerkjes waar in de eerste plaats ‘ik’ heel happy van kan worden. Met altijd oog voor ‘wat kleur doet’. Het is zo tof om hiermee te spelen en dan in het bijzonder mijn persoonlijke voorkeur voor de zachte tinten.

En eigenlijk komen deze zachte kleuren terug door het hele huis. Het staat fris en warm tegelijk (Ja! dat kan echt…). Een mooi linnen kleed op tafel, verse bloemen op de vaas, rommeltjes ruim ik altijd op in mooie dozen en dus ook haakwerk in deze kleuren blijft favoriet. Met het aankomende lange weekend in het vooruitzicht ga ik fijn rommelen in huis om de lente nog wat meer in huis te halen. Want naast haken vind ik dat ook heerlijk om mee bezig te zijn. Het één sluit mooi aan bij het ander.

Het patroon van de blaadjes in lente kleuren kun je hier vinden:  http://ing-things.blogspot.nl/

Dit toffe schaar-etuitje maakte ik (samen met 2 enorme lieverds) tijdens een mini workshop bij https://www.stikenstof.nl/ op de https://www.creativelife.nl/

En dan nog de 3 nieuwe boeken die klaarliggen:

** Happy Living van https://draadenpraat.nl/

 

**Craftdates http://www.craftdates.nl/

 

**Huiselijk haken met clubgeluk http://www.clubgeluk.nl/

 

Dat gaat een TOP weekend worden. Ik vermaak me prima 😉

Pin It on Pinterest

Share This